top of page
axion-shape_the-widest-range-of-inflatables-1920x771.jpg

form

Form eller Shape är en grupp av uppblåsbara produkter, ett tyst och säkert alternativ till de traditionella produkterna som kräver permanent fläkt.
 
Inom gruppen finns produkter som målportaler, tuber, pelare, block, flaskor, burkar och flytbojar.
 
 Med en pneumatisk stomme gjord av polyurethane och polyesterväv, ger det dig en utmärkt stabilitet och är säker även i extrema väderförhållande. Eftersom den inte kräver en fläkt som konstant blåser in luft, är du heller inte i behov av ström! Blås upp med hjälp av handpump eller uppladdningsbara pumpar. Alla produkter kan profileras med sublimeringstryck. Sätts snabbt upp av 1-2 personer och ryms i en personbil!

Klicka på någon av ikonerna nedan för att läsa mer om produkten

Belysning

 

Gör din produkt ännu exklusivare genom att belysa den inifrån! Kan användas både med 230V och med 12V batterilösning. Finns i vitt eller RGB. Gör att du kan använda dina produkter även på mörka kvällar eller i mörka lokaler!

belysning för uppblåsbara former
enkel transport för uppblåsbara produkter

Enkel att transportera

Den nedre delen av din Form/ Shape produkt blir även din transportväska. Släpp ut luften och stäng dragkedjan, enkelt och genial lösning på transporter!

Färger utan begränsning

Till alla våra produkter använder vi den modernast teknologin till tryck och tillskärning. Fotokvalitet på sublimeringstrycket på den tryckta “strumpan” vilken enkelt kan bytas till annan “strumpa” med annat budskap eller logotyp.

uppblåsbara former med eget tryck
uppblåsbara pelare

STOR SÄKERHET

Traditionella uppblåsbara produkter förlitar sig på elförsörjning, men då våra produkter inte är i behov av ström, kan inte heller produkten kollapsa vid strömavbrott!

VERTIKAL TUB SOM GER UPPMÄRKSAMHET
Klicka på bilderna för att se storleksguide.
Kontakta oss för att veta mer om våra populära uppblåsbara former.

Tack vare den utbytbara strumpan kan ni enkelt byta budskap, smart och ekonomiskt!

tube evexxum

tube

TUBE
uppblåsbar burk eget tryck

can

UPPBLÅSBAR BURK – VISA DITT VARUMÄRKE I RÄTT FORMAT

Uppblåsbara burkar finns i många storlekar och format, utan fläkt som brummar och kräver el. Med utbytbar profilerad “strumpa”, som kan tryckas med olika varumärken. Tillval som belysning och förankringsplattor.

CAN

UPPBLÅSBARA FLASKOR - PRODUKT I STORFORMAT

Uppblåsbara flaskor i valfri storlek, utan fläkt som brummar och kräver el. Med utbytbar profilerad “strumpa”, som kan tryckas med olika varumärken. Tillval som belysning och förankringsplattor.

uppblåsbara flaskor

bottle

BOTTL

block

block med eget tryck

UPPBLÅSBARA PELARE – REKTANGULÄR PNEUMATISK PELARE

All produkter under kategorin BLOCK använder blåsor som gör att du får raka ytor. Unikt och snyggt! Tryck din logga eller budskap på “strumpan”, byt efter tillfälle, ekonomiskt och enkelt! Tillval som belysning och förankringsplatta för bättre stabilitet finns såklart. Block finns i många olika storlekar, välj den som passar er bäst!

BLOCK