top of page
furniture_the-widest-range-1920x575.jpg

möbler

Möbler | Furniture är ett perfekt tillbehör till dina eventprodukter!
I vårt sortiment av möbler finns, sittpuffar, soffor, bord, diskar i olika former och kombinationer. Lätt att transportera och lätt att handha, men mycket stabila vid användning.
Går givetvis att profilera med din logotyp eller budskap! Sublimeringstryck som gör den mycket stryktålig!

Klicka på någon av ikonerna ovan för att läsa mer om produkten

TPU FÖRSEGLADE TUBER I HÖG KVALITET!

 

Alla våra produkter använder 250mic sömlösa TBU tuber gjorda i HF welding technologies. Den tryckta delen är av 500D HT polyester, som träs som en strumpa över tuberna. Detta göra hela konstruktion stabil, men ändå flexibel, då den kan användas på kalla skidtävlingar eller varma Dakar rallyt.

inflatable furniture
mässbord uppblåsbara

FÄRGER UTAN BEGRÄNSNING

Till alla våra produkter använder vi den modernast teknologin till tryck och tillskärning. Fotokvalitet på sublimeringstrycket på den tryckta “strumpan” vilken enkelt kan bytas till annan “strumpa” med annat budskap eller logotyp.

BELYSNING

 

Gör din produkt ännu exklusivare genom att belysa den inifrån! Kan användas både med 230V och med 12V batterilösning. Finns i vitt eller RGB. Gör att du kan använda dina produkter även på mörka kvällar eller i mörka lokaler!

belysning mässbord
TABLE

table

mässbord uppblåsbara.jpg

TABLE BISTRO, BONGO & COFFEE – KVALITETSPRODUKT TILL VARJE EVENT

Med dess unika form är Bistro, Bongo och Coffee ett utmärkt val att använda på event! Kombinera med Omega soffan och du har en perfekt event möbel lösning. I transportläge är borden inte större är 80 cm i diameter och 13 cm höga. Vikten är 14 kg. Uppblåst och klar är Bistro och Coffee 110 cm höga och Bongo har höjden 72 cm. I tillval finns belysning och för att göra den än mer stabil finns förankringsplatta som enkelt integreras i bordet. Sublimeringstryck efter ditt önskemål.

-Belysning finns som tillval

- I transportläge är den endast 80 cm i diametern och 13 cm höga

-Enkelt att byta budskap, tack vare den utbytabara strumpan

DESK

UPPBLÅSBAR MÄSSDISK - RAK ELLER SVÄNGD!

DESK är ett utmärk val vid event eller kundträffar! Enkel att transportera och att montera. Transporteras i en väska som är 120x46x12cm och väger bara 13 kg. Klar att användas efter ca 5 min, då har du blåst upp, monterat hyllorna och plockat fram dina broschyrer eller annat material! Som tillval finns belysning och givetvis kan man profilera mässborden! Finns som rak eller svängd variant, välj den som passar er bäst!

-Uppmonterad på endast 5 min!

-Belysning finns som tillval

-Enkelt att byta budskap, tack vare den utbytbara strumpan

desk

desk tables mässa.jpg
MÄSSBORD
Expomotion-table-e1518012420969.jpg

mässbord

MÄSSBORD HELT I ALUMINIUM MED PROFILERAT SVEP

Expotable finns i tre olika storlekar:

60x120cm

80x160cm

90x180cm

 

Variabel höjd från 75cm till 100cm. Allt packas i en väska för smidig hantering. Profilera ditt bordsvep eller huv!

CHILLOUT

DITT UPPBLÅSBARA MÖBELSET I NY DESIGN

CHILLOUT är ett set av uppblåsbara möbler bestående av fåtölj, soffa och ett bord. Vårt mål var att göra en uppblåsbar möbel som är bekväm, prisvärd och lätt att transportera. Finns i två färger, grå eller vit, kan tryckas på ryggstödet, sittdynan eller på båda. Den tryckta “strumpan” fästs med dragkedjor och är enkel att byta. Bordet har som tillval bordsskiva i akrylat, UV tryckt på en sida.

 

-Fåtölj, Soffa och Bord

-Finns i 3 färger

-Bekväma uppblåsbara möbler och dessutom är enkla att transportera och packa 

chill-out

Chillout-biele-pozadie-e1517409610112.jpg