inflatable-tents_the-widest-range-of-tents-1920x491.jpg

LUFTTÄLT

Våra lufttält är det naturliga valet för den som vill dra uppmärksamhet på sitt event.
En säker och effektfull lösning utan kompromisser!

Idag finns 8 olika modeller i en mängd olika storlekar.


Detta moderna uppblåsbara lufttält, med en pneumatisk stomme gjord av polyurethane och polyesterväv, ger Er en utmärkt stabilitet och är säker även i extrema väderförhållande. Eftersom den inte kräver en fläkt som konstant blåser in luft, är du heller inte i behov av ström! Blås upp med hjälp av handpump eller uppladdningsbara pumpar. Hela lufttältet kan profileras med sublimeringstryck.

Även det största eventtältet i vårt sortiment får plats i din bil och sätts snabbt upp av 1-2 personer.

enkel transportväska för era mässprodukter
Väska med hjul ingår i samtliga modeller förutom Easy

SMART SYSTEM FÖR UPPBLÅSNING

 

Vårt patenterade envägs centrala uppblåsningssystem gör att du enbart blåser upp vid en punkt. Vilket ger full kontroll från del till del. Detta gör det även mycket enkelt att upptäcka eventuella läckage. Systemet finns i nästan alla våra modeller.

smart system för uppblåsning. lufttält
utbytbara tak på lufttält

UTBYTBARA TAK

Håll din budget och behåll din stomme men gör ett nytt tak!

Vårt enkla zip-off system gör att du kan byta tak och väggar enkelt. Gör olika designs för olika tillfällen eller varumärken.

FLEXIBILIET

 

Alla storlekar av våra tält kan förbindas med varandra med hjälp av en förbindelsetunnel, vilket innebär att du kan bygga en hel tältby!

flexibla lufttält

Vid tillgång till ström kan man blåsa upp lufttältet med hjälp av elektriska pumpar. Utöver det finns uppladdningsbara pumpar och handpumpar.

Klarar extrema väderförhållanden och vindar upp till 100hm/h

easy

uppblåsbara tält enkel modell

BASMODELLEN AV VÅRA UPPBLÅSBARA TÄLT- BUDGETVÄNLIGT ALTERNATIV

KONCEPT – EASY är vår enklaste modell av uppblåsbara tält. Lite färre tillval och färger, men ändå hög kvalitet på alla detaljer! Tillverkad i EU utan kompromisser.

DESIGN – EASY har fyra ben som sammanstrålar på toppen av eventtältet. Det ger dig möjligheten att sublimeringstrycka budskap eller loggor uppe på taket. Med zip-off taket finns möjlighet att byta tak vid varje tillfälle. Tillval som väggar, entréskärmar, belysning m.m.

-HÖGSTA KVALITÉ

-VÅR ENKLASTE MODELL

-FINNS I FLERA STORLEKAR

 
HÖG KVALITET TILL LITEN PENG

KONCEPT – LITE är eventtält som passar dem med den mindre budget, men samma system som övriga produkter. Inget elbehov och inget ljud från fläktar. Zip-off taket kan enkelt bytas mot ett annat tak med nytt budskap.

HANTERING – LITE sätts upp av 1 person på några minuter, uppackad från sin väska. Perfekt för roadshows och event. 

-BUDGETVÄNLIG

-SÄTTS UPP PÅ NÅGRA MINUTER AV 1 PERSON

-PERFEKT FÖR ROADSHOWEN

uppblåsbara tält budgetvänliga

lite

 

SQUARE

populära uppblåsbara tält
VÅRT MEST SÅLDA EVENTTÄLT
ETT MYCKET STABILT MÄSSTÄLT MED HORISONTELLA TAKBALKAR

KONCEPT – SQUARE  är partytältet vi först utvecklade. Detaljer som horisontella takbalkar, centrala förbindelsen av benen, zip-off taket och de många olika storlekar gör detta eventtältet till ett av de mest använda på många event och mässor. Användarna uppskattar möjligheten att kunna byta tak och väggar som kan ha olika budskap för olika event.

HANTERING – SQUARE tål vind upp till 100 km/h. Mycket stabilt och säkert. Många tillbehör såsom, belysning, väggar och entréskärmar.

Om ni gillar våra lufttält kolla även in våra loungetält

-VINDTÅLIG

-MEST SÅLDA!

 

-TILLVAL: BELYSNING, VÄGGAR OCH ENTRESKRÄMAR

 
EVENTTÄLT MED MYCKET ÖPPEN YTA

KONCEPT – TRIPOD är det smarta valet när du vill synas utan att stänga in dig. Passar utmärkt för att visa större produkter såsom bilar och motorcyklar. En unik design gör att du får en riktig eyecatcher!

EVENTYTA – TRIPOD med sin unika form gör att det håller för hårt väder. Koppla samman fler mässtält och bygg en tältby!

HANTERING – Som med alla våra eventtält är även detta lufttält enkelt att hantera. Packas upp från en väska med hjul och en liten stund senare står det klart att ta emot dina besökare.

SERVICE – Tack vare zip-off taket och vårt centrerade uppblåsningssystem är allt enkelt att serva och reparera.

-PASSAR UTMÄRKT FÖR BILAR

-FINNS I FLERA STORLEKAR

-BYGG EN TÄLTBY

TRIPOD

eventtält lufttält
 
stora lufttält

HEXA

MYCKET YTA TILL MINSTA ANSTRÄNGNING

KONCEPT – Vår ide med HEXA var att skapa ett stort tält till dem som behöver mycket yta. Mycket stabilt på grund av de horisontala takbalkarna, samma system som Square.

HANTERING OCH YTA – HEXA erbjuder täckt yta upp till 56 kvm. Sätts enkelt upp av 2 personer på några minuter, ryms i en väska med hjul som kan packas in i personbil.

-FINNS I FLERA STORLEKAR

-SKAPAR STOR YTA FÖR DITT VARUMÄRKE

-TÄCKT YTA UPP TILL 56 KVM

 
LUFFTÄLT FÖR UTOMHUS ELLER INOMHUS EVENT

KONCEPT – Lösning för dig som vill ha ett mässtält i annan form. Tack vare vårt dolda vattenavledningsystem kan tältet användas överallt. Som våra övriga produkter krävs ingen ström!

DESIGN – ett unikt designat tält i formen som en kub. Annorlunda från alla andra partytält, där de raka ytorna gör att du snyggt kan profilera ditt tält.

HANTERING – Cube är gjord av stark polyesterväv. För montering krävs bara en person och några minuter. Allt packas i en praktisk väska med hjul.

-INOMHUS ELLER UTOMHUS

-ENKEL MONTERING 

-KAN SÄTTAS IHOP MED ANDRA LUFTTÄLT

CUBE

tält för inomhus eller utomhus event
 

SPIDER

lufttält uppblåsbara tält
LUFTTÄLT I DOME FORM FÖR ALLA EVENT

KONCEPT – SPIDER är ett stort uppblåsbart tält baserat på vår pneumatiska teknik. Ger dig en stor eventyta under ett stabilt och säkert eventtält.

Tillbehör som väggar, entréskärmar med eller utan banners, allt kan givetvis sublimeringstryckas! Inget strömbehov och inget fläkt som brummar.

EVENTYTA – SPIDER är idealisk när du behöver mycket yta och en snygg design. Storlek från 42 kvm till 80 kvm. Tillbehör som vändbara väggar, entréskärmar, som kan profileras med din logga eller budskap.

HANTERING – SPIDER väggar, tak och entréskärmar är gjorda i stark polyesterväv. Med vårt smarta uppblåsningsystem, monterar 2 personer tältet på ca 20 minuter. Allt ryms i väska som får plats i en personbil, vilket gör tältet perfekt för rullande event!

Kolla gärna in våra andra större eventtält. Loungetält, stretchtält och iglootält

-STORLEK 42 KVM TIL 82 KVM

-TILLVAL: BELYSNING, VÄGGAR & ENTRÉSKÄRMAR

-MONTERAS UPP PÅ ENDAST 20 MINUTER

 
UPPBLÅSBAR DOME TILL EVENT, INSPIRERAD AV NATUREN
EN SYMBIOS AV DESIGN OCH TEKNOLOGI

DESIGN – Unik design ger FLOWER dome ett nytt intryck på event. Olik i alla aspekter med sina influenser från naturen. Asymmetrisk form med öppna ytor ger ett modernt intryck. Varje del är oberoende av varandra vilket gör att FLOWER står emot vind.

HANTERING – Varje storlek av FLOWER kan transporteras i en skåpbil. Beroende på storlek tar det allt från 3 till 5 timmar för 3 till 6 personer att montera.

TEKNIK – FLOWER består av fyra olika material:  Bladen är uppblåsbara, tyget till bladen är FR certifierad Bedouiflex membran. Stativet består av stål komponenter och förankringen är vattensäckar.

TÅL HÅRT VÄDER – FLOWER är certifierad enligt Eurocode för vind upp till 25 m/s (100 km/h). Vid eventuellt storm eller hård vind, kan man enkelt sänka höjden till 1,3m. Vattenavledare leder bort nederbörd. Väggsystem finns som tillval, ger skugga och skyddar mot nederbörd, men tar ca 15% av uppehållsytan.

Kolla gärna in våra andra större eventtält. Loungetält, stretchtält och iglootält

-KRAFTIG FÖRVARINGSLÅDA INGÅR

-VATTENAVLEDARE LEDER BORT NEDERBÖRD

-EXTREMT VINDTÅLIG! VINDAR PÅ 100 KM/H

FLOWER

stort uppblåsbart tält för event