top of page
Reklamflagga.jpg

Reklamflagga

Vill du att ditt företag ska synas mer? En reklamflagga med tryck kan vara svaret. Tänk dig en färgstark flagga med eget tryck som fladdrar i vinden, fångar allas uppmärksamhet och visar upp ditt varumärkes budskap. Flaggor med tryck är inte bara snygga, de är också ett smart och kostnadseffektivt sätt att marknadsföra ditt varumärke. Många företag har insett värdet av att använda företagsflagga som en del av sin marknadsföringsstrategi. Det är inte bara en investering i synlighet, utan också i varumärkesigenkänning. När folk ser din flagga flera gånger, börjar de associera den med ditt varumärke.

Vad är en Reklamflagga med Tryck?

När du går förbi en butik eller ett event och ser en flagga som fladdrar, vad gör du då? De flesta av oss tittar automatiskt på den. Det är magin med reklamflaggor och företagsflaggor med tryck. De är stora, färgstarka och rör sig med vinden, vilket gör dem till perfekta blickfångare. Och inte bara det, de är också ett enkelt och prisvärt sätt att visa upp ditt företags namn, logo eller ett speciellt budskap. En välplacerad flagga kan öka fottrafiken till din butik eller öka medvetenheten om ditt evenemang. Dessutom är det ett utmärkt sätt att skapa en känsla av professionalism och trovärdighet för ditt företag.

Välj rätt modell av reklamflagga

Det finns många typer av flaggor med eget tryck att välja mellan:
 

 • Reklamflagga - rak: En klassiker. Rak, enkel och tydlig. Perfekt för att visa upp ditt företags namn stort och klart.Reklamflagga
   

 • Beachflagga - droppformad: Denna beachflagga är lite annorlunda med sin droppform. Beachflaggor är perfekt för sommarevent eller mässor utomhus.
   

 • Fasadflagga med stång och fästen: Vill du att ditt företag ska synas redan på gatan? Fasadflaggor fästs direkt på byggnaden och hälsar alla välkomna.
   

 • Företagsflaggor - flagga med tryck: Här kan du verkligen bli kreativ med denna produkt. Välj färger, design och budskap som passar just ditt varumärke.
   

 • Festivalflagga: Ska du på festival eller arrangera ett stort event? Denna flagga är stor, syns på långt håll och skapar verkligen feststämning.

  Oavsett vilken typ av flagga du väljer, kommer den att tjäna sitt syfte att öka ditt företags synlighet. Det är också viktigt att tänka på var flaggan ska placeras för att maximera dess effekt. Och kom ihåg, kvaliteten på flaggan reflekterar ditt företags image, så välj klokt! Om du letar efter flagga till din flaggstång, kontakta oss direkt så hjälper vi dig med flaggstången.

Företagsflaggor för alla behov

Oavsett om du driver en liten kiosk eller ett stort företag, så finns det en reklamflagga som passar just dig. Och det bästa? De är gjorda för att hålla i vårt ibland tuffa svenska väder. Med så många alternativ att välja mellan kan det vara överväldigande att bestämma vilken flagga som är bäst för ditt företag. Men oroa dig inte, det finns experter som kan hjälpa dig att välja rätt. Och oavsett vilken du väljer, kommer en kvalitetsflagga att vara en långvarig investering.

Reklamflagga cocacola.jpg

Köp Reklamflaggor online

Att köpa en reklamflagga online är enkelt. Du kan kolla in olika produkter, se vilken som passar bäst för ditt behov, och beställa direkt. Och snart har du en snygg flagga med snabb leverans direkt till dörren. Att handla online sparar dig tid och ofta pengar. Dessutom kan du jämföra olika alternativ i lugn och ro hemifrån. Och om du behöver hjälp eller har frågor? Vi på Evexxum AB erbjuder personlig service för att hjälpa dig genom processen.

Reklamflagga med eget tryck

Vill du sticka ut ännu mer? Designa din egen reklamflagga med screentryck och egen layout! Du bestämmer allt: färger, design, storlek. Så att din flagga verkligen blir unik och representerar just ditt företag. Att ha en flagga med ditt eget motiv eller logo är ett kraftfullt sätt att stärka ditt varumärke. Det visar att du bryr dig om detaljerna och är villig att investera i kvalitetsmarknadsföring. Och när folk ser din flagga, kommer de omedelbart att känna igen ditt företag.

Hur trycks reklamfaggorna?

När du beställer en reklamflagga vill du att den ska se bra ut, eller hur? De flesta flaggor trycks med screentryck på ett starkt och hållbart material som kallas flaggpolyester. Detta material gör att färgerna ser klara och fina ut, och att de håller länge. Tryckprocessen säkerställer att ditt design ser skarpt och professionellt ut. Och om du inte är säker på din design? Evexxum AB  erbjuder personlig service innan tryck för att säkerställa att allt ser perfekt ut.

Om Evexxum AB och våra tält

Evexxum AB är en ledande leverantör av reklamflaggor och tält. Med över 20 års erfarenhet i branschen, är vi stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter som uppfyller våra kunders behov. Vi erbjuder även möbler och tillbehör när du köper ett tält! Utöver det kan vi erbjuda mer speciella tält som depåtältiglootält, stretchtält och loungetält. Läs mer om oss här.

 • Hur mycket kostar det att hyra ett partytält?
  Kostnaden för att hyra ett partytält varierar beroende på storlek, kvalitet och hyrestid. Generellt kan man räkna med ett pris på några tusen kronor, med större tält som kostar mer. Kontakta oss för mer information.
 • Får man sätta upp partytält var som helst?
  Placeringen av ditt partytält måste följa lokala bestämmelser och säkerhetsstandarder. Vi är kunniga i dessa regler och kan rådgöra om tillstånd, säkerhetsavstånd, och andra viktiga aspekter för att säkerställa att ditt evenemang uppfyller alla lagkrav.
 • Vilken storlek på partytält behövs för 50 gäster?
  För 50 gäster rekommenderar vi tält på ungefär 50 kvadratmeter, beroende på typ av möblering. Om gästerna ska sitta vid runda bord bör du räkna med mer utrymme.
 • Hur kontaktar jag Evexxum AB?
  Du kan kontakta Evexxum AB via vår maila adress: info@evexxum.se eller genom telefon: +4614018080
 • Hur många personer kan rymmas i ett 3x6 meters partytält?
  I ett 3x6 meters tält får du plats med ungefär 18-20 personer för ett sittande arrangemang. För stående mingel kan upp till 30 personer rymmas, beroende på layout och tillbehör.
 • Vad är den rekommenderade storleken på ett tält för ett bröllop?
  För ett bröllop är den rekommenderade tältstorlek beroende på antalet gäster, typ av möblering och önskad plats för dans och servering. En tumregel är åtminstone 1 kvadratmeter per gäst plus extra utrymme för övrig aktivitet.
 • Hur bokar man ett partytält för en studentfest?
  För att boka ett partytält bör du kontakta oss på Evexxum AB
 • Vilka är Evexxum AB?
  Evexxum AB är en ledande leverantör av depåtält och snabbtält.

KONTAKTA OSS FÖR REKLAMFLAGGOR

Hjälmarydsvägen 1

573 38 Tranås

Sverige

+4614018080

 • Facebook
 • Instagram

Tack för ditt medelande

bottom of page