top of page
inflatable-tents_the-widest-range-of-tents-1920x491.jpg

STRETCHTÄLT

För större mer permanenta event

Våra stretchtält

STRETCH TÄLT EXPOTENT.jpg

SKAPA MINNESVÄRDA STUNDER FRÅN ERT EVENT
Passar utmärkt till bröllop, kundevent, festivaler

Stretchtält ger en härlig rymlig atmosfär. Det är ett bra alternativ om ert event äger rum på ojämn mark. 

Med dessa tält kan ni variera er från event till event då det finns mängder av olika sätt att ha det uppsatt på. Till exempel olika höjd, sneda tak eller varför inte sätta ihop dem med flera tält.

 

Högsta kvalité, tillverkade i Europa. Tål vindhastigheter på upp till 100km/h och tyget på takduken är vattentätt.

Tyget på tältet håller säkerhetsstandarden världen över och bäst av allt, det går att transportera det i en vanlig bil.

Att sätta upp ett av våra största tält tar endast 1 timme med hjälp av 3 personer. 


Välj mellan flera olika storlekar och 2 typer av tyger, Stretchflex eller Formatex

stretchtält egenskaper.JPG

Får plats i en liten bil!

Perfekt för ojämn mark

Variera ert tält

Profilera ert stretch tält

STORLEKAR FÖR STRETCH TÄLT

storlekar för stretch tält.JPG
Ring oss idag! 0140-180 80

Flexibla Stretchtält för olika events

Välkommen till Evexxum AB, där vi är stolta över att kunna erbjuda spektakulära och flexibla stretchtält som förvandlar varje event till en unik upplevelse. Våra tält är kända för sin elegans och förmågan att skapa en fantastisk atmosfär, oavsett miljö. Från bröllop till företagsevenemang, våra mångsidiga tältlösningar erbjuder det perfekta skyddet, samtidigt som de förhöjer ditt evenemangs estetik.

Vad är Stretchtält?

Stretchtält, även kända som "flexibla stretchtält" eller "eventtält", är revolutionerande strukturer som erbjuder en innovativ lösning för alla typer av events. Tack vare deras unika tyg och design, anpassas tältet enkelt till olika platser, skapar exklusiv inredning och rymmer dina gäster med stil. Deras mångsidighet och elegans överträffar traditionella segeldukar och standardtält.

Våra Material på Stretchtält

Varje stretchtält som Evexxum AB levererar är handgjort med en tältduk av högsta kvalitet, garanterande vattentäta och vindtäta egenskaper. Dessa tält kommer med en fördel som inte bara ligger i deras robusta konstruktioner utan också i deras förmåga att skapa en fantastisk atmosfär, oavsett om de är uppsatta på jord, terrass, eller integrerade med befintliga byggnader.

Stretchtält ger en bättre upplevelse vid evenemang

Ett stretchtält är mer än bara ett skydd; det är en del av ditt event. Det drar ner sidorna för att skapa intimitet eller öppnar upp ytan för att välkomna den omgivande miljön. Oavsett tillfälle, från festivaler till mässor, ger våra stretchtält dina gäster en plats där de kan njuta av varje ögonblick i en fantastisk atmosfär. För ytterligare välkomnande känns erbjuder vi också möbler till försäljning.

Vilka tillfällen passar Stretchtält?

Från romantiska bröllop till professionella företagsevenemang och livliga festivaler, våra stretchtält är den perfekta lösningen med mycket utrymme. Tälten anpassas smidigt efter dina behov, och tack vare deras flexibilitet, erbjuder vi lösningar som passar perfekt för varje unikt tillfälle. Oavsett om du behöver en elegant restaurangmiljö eller en bred yta för en utomhusfestival, är våra tält den idealiska tältlösningen.

Fördelarna med ett stretchtält

Utöver att vara estetiskt tilltalande, erbjuder stretchtälten från Evexxum AB praktiska fördelar.

 

  • Enkla att transportera

  • Snabba att montera och demontera

  • Hållbarhet gör dem till en pålitlig investering

  • Deras unika konstruktion erbjuder vind- och insynsskydd

  • Mångsidighet gör dem till en fördelaktig lösning för alla typer av evenemang.

Köp Stretchtält online

Att köpa stretchtält online från Evexxum AB är enkelt och bekvämt. Välj mellan ett brett utbud av tält i olika storlekar och färger, redo för frakt till din plats. Vi erbjuder allt från depåtält, iglootält och reklamflagga. Från uppsättning till nedtagning, vi hanterar alla detaljer så att du kan fokusera på ditt evenemang. Kontakta oss idag för mer information!

Att montera ett tält

Våra tält är designade för enkelhet. Med en grundläggande förståelse och rätt verktyg kan du ha ditt tält redo på nolltid. Och när evenemanget är över är nedtagningen lika enkel, vilket sparar dig tid och energi.

Om Evexxum AB

Evexxum AB står i framkant på marknaden för tält inom festival, restaurang och utomhusmiljöer tack vare vår oöverträffade kvalitet och service. Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter som inte bara möter, utan överträffar våra kunder förväntningar. Vårt engagemang för excellens är vad som gör varje evenemang vi är en del av, verkligen minnesvärt.

KONTAKTA OSS

Hjälmarydsvägen 1

573 38 Tranås

Sverige

+4614018080

  • Facebook
  • Instagram

Tack för ditt medelande

bottom of page